luni, 26 septembrie 2011

Crook

Titlul Original: Crook
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 min.
Rating: N/A
Categorie:Actiune.Drama.Thriller

 Roger Phelps este un şmecher de Sud mogul California de Real Estate, care se amesteca in cel mai mare scandal guvernul din timpul nostru. Pe termen şi acuzat de crimă, Roger este condus pe o cale de aventuri, urmarit de spioni şi agenţi secreţi, toate fiind în acelaşi timp ajutat de o eroină frumoasă.
DRG Entertainment prezintă
"CROOK"
Bill Hoffman Cassie Jaye Nathan Marlow Greg Osbourne Dennis Bress Shawn Driscol
Scott Hammer Susan Katz Seely Barbara BirnieLuci Eisen şi Rob Reeves produse Prin Daric Gates & Matthew Ryan J. Director de imagine D. Wyatt Casa Scris de Daric Gates & Hallman Cavan
Regizat de Daric Gates


Bhatts din industria de film hindi, şi anume Mahesh Bhatt, este cunoscut pentru lista sa lunga de filme inspirate din Hit decupajele din viaţa reală de ştiri sau de ce se intampla. Şi filme Vishesh, banner-ul detinut de Bhatts a dat în mod constant filme bazate pe astfel de probleme cum ar fi Mile Tum recente, Jannat, Lamhe Woh şi multe altele. Urmând aceeaşi tendinţă, de această dată prea aduc pe un film bazat pe cele mai recente incidente de mult mediatizate de atacuri Rasiştii pe studenţi indieni care trăiesc în Australia.
Dar, din păcate darul lor de realitatea actuală inspirat nu este nimic mai mult decât o aruncate sub pres şi de proiect prost făcut planificate doar pentru a încasa cele mai recente subiect fierbinte de rasism. Pe scurt, Crook este pur şi simplu un foarte mai lucrat asupra proiectului, care nu are nimic interesant de oferit, atât pentru a fanilor Films Vishesh şi Hashmi Emraan. De fapt, se pare ca un film care a fost finalizată în doar câteva luni şi pot fi script-ul său a fost, de asemenea, scris pe podea în sine, împreună cu fotografiere petrece în Australia.
Incepand cu o scena foarte interesanta este indicat în cazul în care Emraan vizionarea unui nou film în teatru şi apoi încărcarea acelaşi mod ilegal de pe net, CROOK demarează impresionant şi apoi se mută pe aceeaşi formulă de rutină Bhatt în care unghiul de iubire este stabilit în primul 40 de minute de film. Până aici e destul de OK Emraan uitam Romancing destul de fata Neha Sharma în aer liber din Australia. Dar, imediat după această secţiune în primul rând, filmul alunecă destul de grozav, fără nici o direcţie clară, în povestea ei şi încearcă să exploateze problema arzatoare a rasismului destul de vag. În loc de a expune problema importanta inteligent, acţiunea întregul (pauză post) rândul său, pur şi simplu a fi o dramă razbunare între tinerii puţine ca de obicei şi nu există nimic substanţial în filmul de a oferi telespectatorilor săi.
Caracterizarea de toată lumea în script-ul este destul de încurcată ca toate acestea sunt pur şi simplu dovedit a fi acolo să supravieţuiască în Australia doar pentru nimic. Încercare deliberată de a folosi caractere Punjabi pentru a justifica urmări CHALLA cântate de către Emraan in filmul cade complet plat. Mai mult, piesa controversate ridicat de la un rezultat pozitiv SĂ Uploader TUBE (Babbal Rai), de asemenea, devine pierdut din cauza tratamentului sale neinspirat si plasarea. Şi apoi, în punctul culminant, secvenţele de acţiune de lungă durată de încercare răbdarea dvs. în continuare destul de serios.
Sincer vorbind, este cel mai slab film al regizorului Mohit Suri, care mai devreme ne-a dat filme bune, cum ar fi Kalyug şi Lamhe Woh. Cu o direcţie slab bazat pe un scenariu mai slab el nu-în cazul în care aproape la oricare dintre lucrările sale anterioare. Filmul preia problema rasismului doar de dragul de a avea un punct de vandabile în proiect şi directorul nu vorbi despre asta cu sinceritate.
Emraan Hashmi pare prea casual în abordarea sa faţă de rolul şi nu impresionează. Neha emotes bine şi aşteaptă cu încredere de pe ecran. Restul toate sunt acolo doar încearcă să facă mai mult decât ceea ce sunt, de fapt cere să facă în scenele respective. Cinematografiei este în regulă, inclusiv o scenă nud de semi-actriţă străină, care a fost, de asemenea, utilizat pentru a crea entuziasm unele mai mult pentru proiectul de publicitate în ştiri.
În toate, Crook este un proiect jumătate inimă făcute doar pentru a câştiga nişte profituri rapide de la subiect asociat cu ce se intampla recente rasiste. Dar dacă chiar vrei sa ma uit la ceva mai concrete şi specifice privind acest subiect, atunci poti incerca oricand Sohail Khan "I - mandri de a fi un indian", care a fost lansat în 2004 şi CROOK poate fi administrată cu uşurinţă un dor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Adfly